MAAK KENNIS MET...     M O N I Q U E     &      H A R R Y

» Paul Smit
» Rick Koster
» Frank van Pamelen
» Jan J. Pieterse
» Monique Brouwer
» Tom Blom
» Monique & Harry
» Ruud Spruit
» Carlo
» Alphons
» Vincent van Leth

       
 

 

Op interactieve én humoristische wijze situaties en thema's zichtbaar maken, dát is de basis van het regiemodel. Monique Brouwer en Harry Heyblok spelen herkenbare scènes na die in iedere organisatie voorkomen. Ze nodigen het publiek uit om als regisseurs aanwijzingen te geven. Zo wordt duidelijk hoe je elkaar kan aanspreken of feedback kan geven. Het is verhelderend, vermakelijk en geeft energie. Monique en Harry kunnen ook de opening van een bijeenkomst verzorgen, waarbij ze op interactieve en vrolijke wijze tips & trics over communicatie en gedrag delen met publiek.

Monique Brouwer is werkzaam als trainer (klantgerichtheid, omgaan met publiek, omgaan met agressie) acteur, presentator (congressen, publieksvoorstellingen). Harry Heyblok heeft veel ervaring in bedrijfstheater; hij geeft ook trainingen en presentaties.
l

AanvraagformulierTelefoon

   
   
Monique Brouwer en Harry Heijblok waren onder meer actief voor Gemeente Lelystad, Ceva Logistics, Rijkswaterstaat, AMC, Interpolis, VGZ, Roche Diagnostics, diverse gemeentes.
 

All rights reserved; © 2013; Novella - Organisatiebureau als het om inhoud en vorm gaat.
Portal Novella | Portfolio | Contact | Over ons